Der er ikke indlagt nogen video

D. 23/5-18 blev de dejlige hvalpe født og fødslen gik godt. Mimi forstod faktisk hurtigt hvordan man passer sådan nogle små størrelser. Dyrlægen var forbi midtvejs i fødslen for at give lidt ve fremmende og første hvalp blev født kl.17.10 og til sidste hvalp kl.21.30 

Mimi har haft rigtig god appetit efter fødslen og stor tørst men det er jo også meget mælk der nu skal produceres til sådan en flok. Ja Mimi blev lidt forkælet efter fødslen med godbidder og et par gode leverpostejsmadder. 

D.27/5-18 :

Hvalpene spiser og vokser. Det er utroligt at det går så stærkt. Mimi er en god opmærksom hundemor men allerede nu er hun mere afslappet i mor rollen. Vores børn må sidde i hvalpekassen og snakke med hvalpene så den vigtige socialisering er allerede begyndt.

D.29/5-18 :

Hold op hvor går det stærkt. Hvalpene er tæt på at have fordoblet deres fødselsvægt og der er allerede mere "gang" i hvalpekassen. De er begyndt at møve sig mere rundt og kan nemt finde Mimi selvom hun har lagt sig til at sove i den modsatte ende af hvalpekassen 😊

 

D.30/5-18 :

Der er stor interesse for hvalpene og 3 er nu reserveret og der er 3 familier der er skrevet op og venter på at komme på besøg.

D.3/6-18 :

Hvalpene har i dag åbnet deres øjne halvt op og deres snuder er nu ved at blive helt sorte. Der er en hvalp mere der er blevet reserveret så nu er der kun en tæve og en han der mangler nye familier. 

D.5/6-18 :

Hvalpenes øjne er nu fint åbne og de søger mere rundt i hvalpekassen. Nogle kan nu sidde op et kort øjeblik eller bruger forsigtigt benene. Det giver lidt sjove situationer at se på 😊 

Den sidste hanhvalp er i dag blevet reserveret - han skal hedde Ib. Det er simpelthen et KONGE navn 😁. 

D.9/6-18 :

Der er sket meget de sidste dage. Hvalpene har nu flere kræfter i benene og kan nu gå rundt i hvalpekassen. Det tog kun en formiddag - så havde de lært at gå 😊

Vi har i de seneste dage haft flere hvalpekøbere på besøg. Dejligt at se deres glæde når de møder deres hvalp for første gang. Vi mangler nu kun en enkelt tæve at finde et hjem til.

D.12/6-18 :

Hvalpene er nu begyndt at lege og Marley's " mor og far " er kommet med en bamse som hvalpene syntes er meget intressant. 

Vi har nu lagt aviser i den ene ende af hvalpekassen så den tidlige renlighedstræning er i gang. Nogle af hvalpene går allerede selv hen på aviserne når de skal tisse. 

D.19/6-18 :

Hold da op der er sket meget den sidste uge. Hvalpene har fået tænder, deres første ormekur, begyndt på "fast" føde og er meget sultne - dog mest om morgenen 😊 De er også begyndt på korte udendørs visit hvor de har mødt vores andre  hunde.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mange nye billeder i fotoalbummet maj 2018.

Vi har de sidste par dage modtaget flere billeder fra tidligere hvalpekøbere og med dejlige beskeder på hvordan det går. Det er altid super dejligt med sådanne beskeder og billeder så vi kan følge lidt med i hvalpenes videre liv. Se billederne i vores fotoalbum.

Vi har modtaget dette smukke billeder af Bailey der er 12 uger gammel d.23/3-18 Bailey bor i Hedensted.