Velkommen til vores hjemmeside

Vi er en familie på 5 - far Jan, mor Corinna, Oliver på 12 år,Freja på 9 år og Mille på 5 år. På billedet leger Oliver som 1 1/2årig med vores nu afdøde tæve Duevangs Penny. Hun blev 12 år.

Vi har haft Bernersennen hunde i 16 år nu og faldt for racen da vi så et billede af et flot par Berner uden på et reklameblad for Alm. Brand forsikringer. Så gik den vilde skattejagt for at finde sådan en dejlig hvalp, men vi måtte vente 4 måneder inden at vi kunne hente den mest bedårende tævehvalp som vi døbte Penny. 

Men efter et lille års tid var vi jo nødttil at have en mere og derfor kørte vi til Fyen og købte Dollar. Hun har fået 4 kuld hvalpe og blev aflivet i en alder af 11 år. 

Vi har selv beholdt en hvalp fra hendes første kuld og det var tæven Money. Sidst Money havde hvalpe i 2012 beholdt vi selv en tævehvalp - Pølse. Money blev desværre kun 7 år da hun blev påkørt af naboens traktor.

I foråret 2014 købte vi vores første han hvalp -  Balder. Han er blevet en stor og flot Berner med en flot og krøllet pels.  

I 2016 købte vi en dejlig tævehvalp Fanta.

Vores Bernere er familiehunde og lever det frie liv på vores gård. De er en del af familien og elsker når børnene spiller bold på græsplænen eller vi arbejder i haven.

Vi ( Corinna og Jan) arbejder begge hjemme på gården og har derfor megen omgang med hvalpene i løbet af hele dagen. Det giver dejlige og sociale hvalpe der er vanttil at færdes ude og få "brændt" noget krudt af. Hvalpene bor i vores bryggers i en stor hvalpekasse. Det er et praktisk sted for en lille hvalp at vokse op da bryggerset er et sted hvor der tit og ofte er megen "trafik" af både børn og voksne. Vores børn har værelser i forlængelse af bryggerset så der er tit larm og leg tæt på hvalpene. Hvalpene vokser op på kvalitetsfoder fra det tyske Meradog. 

Vores hvalpe er avlet til at være familiehunde og vi bruger rigtig meget tid på hver enkelt hvalp så de er godt rustet til deres videre færd hos nye familier. Når vejret tillader det vænner vi hvalpene til at komme udenfor og det er noget de virkelig nyder. 

Velkommen til vores hjemmeside